Deklaratë e Albert Krasniqi nga Demokraci Plus lidhur me temën “Financat për COVID-19, qeveria synon sigurim të ndihmave nga jashtë dhe hyrje në kredi”.

View at DailyMotion

Topics #covid #covid-19 #Indiana #novel coronavirus #second #statistics #stimulus #update