The Prom Film – Officiel trailer – Netflix – The Prom følger Dee Dee Allen (den tredobbelte Oscar-vinder Meryl Streep) og Barry Glickman (Tony-vinderen James Corden), to skuespillere i New York City, der står midt i en krise: Deres nye, dyre Broadwayshow er blevet en kæmpe fiasko, som pludselig har smadret deres karrierer. I en lille by i Indiana oplever high school-eleven Emma Nolan (den lovende Jo Ellen Pellman) samtidig en meget anderledes slags sorg: Trods støtte fra rektor på hendes high school (Keegan-Michael Key) har formanden for forældrerådet (Kerry Washington) nedlagt forbud mod, at hun deltager i årets skolefest med sin pigekæreste Alyssa (Ariana DeBose). Dee Dee og Barry beslutter, at Emmas problem er den perfekte sag, der kan hjælpe dem med at genopbygge deres offentlige image, og de tager til Indiana sammen med Angie (Oscar-vinderen Nicole Kidman) og Trent (Andrew Rannells), et andet par kyniske skuespillere, der er ude efter et professionelt boost. Men deres selvcentrerede kendisaktivisme giver bagslag, og de fire får vendt op og ned på deres egne liv, mens de forsøger at give Emma en aften, hvor hun endelig kan feste, som den hun er.

The Prom, der er instrueret af Ryan Murphy, er en spektakulær, hjertevarm filmatisering af den Tony-nominerede Broadwaymusical. Manuskript af Bob Martin og Chad Beguelin.

View at DailyMotion

Topics #coronavirus #covid 19 indiana #covid 19 statistics #covid 19 usa #covid symptoms #covid-19 #novel coronavirus #second #stimulus #update